A guide to pain scales

The tattoo has been increased many times using one or more needles fully coated with pigment, which can cause some pain and discomfort.

The level of pain you may feel depends on many different factors such as location, size, pain tolerance, and personal sensitivity.
Some areas of the body may be more painful than others because they have more nerves, less fat, or thinner skin.

These areas include: armpits, ankles, legs, nipples, breasts, inner muscles of the arms, hips… These areas may feel like sharp, intense pain or burning.

Some areas of the body will have less itching during tattooing such as the shoulder, outer thigh, forearm, buttocks, and calves. These areas may feel like mild pain, scratching, or vibration.

The level of pain when getting a tattoo is subjective and varies from person to person. Some people may rate the pain as 1/10 while others may rate it as much as 10/10.

If you are thinking about getting a tattoo, you should consult your tattoo artist about how to best prepare for pain and avoid complications. They may recommend numbing creams or inhalation therapy,

listening to music. You should also follow the post-tattoo care instructions carefully to prevent infection and speed up the healing process.

Warnings:
Always check that the numbing cream can definitely be used specifically on tattoos. There are various numbing cream products on the market created for generalized usage, and some of these creams can affect your skin/blood in certain ways as to be detrimental to the outcome of your tattoo.

Side effects such as tightening/loosing of the skin and thickening/thinning of the blood can definitely cause your tattoo to turn out less-than-desired, and it is therefore always recommended that you check the packaging of each numbing cream you think about using to ensure that the product is tattoo-safe.

All of the tattoo numbing creams recommended above are safe for use before getting tattooed.

[ Vietnamese ]

Hướng dẫn về mức độ đau của hình xăm 

Xăm hình là quá trình đâm vào da nhiều lần bằng một hoặc nhiều cây kim phủ đầy sắc tố, việc này có thể gây ra một số đau đớn và khó chịu.

Mức độ đau mà bạn có thể cảm nhận thấy phụ thuộc vào nhiều yếu tố khác nhau như vị trí, kích thước, khả năng chịu đau, độ nhay cảm của cá nhân bạn.
Một số vùng trên cơ thể có thể sẽ đau hơn những vùng khác vì nơi đó tập trung nhiều dây thần kinh hơn,ít mỡ hơn hoặc da mỏng hơn.
Những vùng này bao gồm: nách, mắt cá chân, cẳng chân, núm vú, ngực, bắp trong của tay, hông…Những khu vực này có thể có cảm giác như đau nhói, dữ dội hoặc nóng rát.
Một số vùng trên cơ thể sẽ ít đay hơn trong khi xăm như vai, đùi ngoài, cẳng tay, mông, bắp chân. Những khu vực này có thể có cảm giác như bị đau nhẹ, gãi hoặc rung .
Mức độ đau khi xăm hình là chủ quan và khác nhau ở mỗi người. Một số người có thể đánh giá mức độ đau 1/10 trong khi những người khác có thể đánh giá tới 10/10.
Nếu bạn đang có ý định xăm hình, bạn nên tham khảo thợ xăm của bạn về cách chuẩn bị tốt nhất cho các cơn đau và tránh các biến chứng. Họ có thể đề nghị sử dụng kem gây tê, các liệu pháp hít thở,
nghe nhạc. Bạn cũng nên tuân thủ các hướng dẫn chăm sóc sau xăm một cách cẩn thận để ngắn ngừa nhiễm trùng và làm quá trình lành nhanh hơn.

Cảnh báo

Hãy luôn kiểm tra xem kem gây tê có thể được sử dụng đặc biệt trên hình xăm hay không nhé. Có nhiều loại sản phẩm kem gây tê trên thị trường được tạo ra để sử dụng thông thường và một số loại kem này có thể ảnh hưởng đến da/máu của bạn theo những cách nhất định và gây bất lợi cho kết quả hình xăm của bạn.

Các tác dụng phụ như căng hay rung da và làm dày/ loãng máu chắc chắn có thể khiến hình xăm của bạn trở nên kém như mong muốn và do đó, bạn nên kiểm tra bao bì của từng loại kem gây tê mà bạn dự định sử dụng, để đảm bảo rằng các sản phẩm đó an toàn cho hình xăm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *