How to Get a Lower Back Tattoo Without Regretting It?

The lower back is an ideal placement for tattoos, as it offers a larger space and the skin is much less sensitive than other areas of the body. There is significantly more muscle and fat on the lower back for nearly every body type, ergo it is perfect for those who are more sensitive, yet still want a tattoo on their backs.

That being said, if you have particularly bony hips, a tattoo can become quite painful as the artist moves across your hip bones at the base of your back. Additionally, large tattoos that go across your whole back will still be painful where they sit across your spine.

If you are thinking of getting a tattoo on your lower back but are worried about the pain, consider sticking to the sides and away from the spine. The space beginning just below the ribs and going down into the gluteus area offers a large canvas for a beautiful piece while avoiding the boniest parts of your back.

Some people compare the pain of getting a tattoo on the lower back to a bee sting, a sunburn, or a sharp pinch. The pain can also increase if the tattoo session is long, or if the tattoo artist has to go over the same area multiple times.

Getting a tattoo on your lower back can be a rewarding and expressive choice, but it can also be a painful one. I hope this information helps you prepare for the pain and enjoy your tattoo.

[ Vietnamese ]

Vị trí xăm phần lưng dưới là vị trí lý tưởng để xăm hình vì nó có không gian rộng hơn và da ít nhạy cảm hơn nhiều so với các vùng khác trên cơ thể. Hầu hết mọi loại cơ thể đều có nhiều cơ và mỡ hơn đáng kể, vì vậy nó hoàn hảo cho những người nhạy cảm hơn nhưng vẫn muốn có một hình xăm trên lưng. Điều đó có nghĩa là, nếu bạn có phần hông hơi gầy, hình xăm có thể sẽ trở nên khá đau khi nghệ sĩ di chuyển qua xương hông ở chân lưng của bạn. Ngoài ra, những hình xăm lớn chạy dọc toàn bộ lưng sẽ vẫn gây đau ở vị trí dọc theo cột sống của bạn.

Nếu bạn đang nghĩ đến việc xăm hình ở phần lưng dưới nhưng lo lắng về cơn đau, hãy cân nhắc việc xăm ở hai bên và cách xa cột sống. Khoảng không gian bắt đầu ngay dưới xương sườn và đi xuống vùng cơ mông tạo ra một khung lớn để tạo nên một tác phẩm đẹp mắt đồng thời tránh được những phần xương xẩu nhất trên lưng của bạn.

Một số người so sánh nỗi đau khi xăm hình ở phần lưng dưới như bị ong đốt, vết cháy nắng hay vết véo. Cơn đau cũng có thể tăng lên nếu thời gian xăm hình kéo dài hoặc nếu thợ xăm phải xăm đi xăm lại cùng một khu vực nhiều lần.

Xăm hình ở lưng dưới có thể là một lựa chọn bổ ích và mang tính biểu cảm, nhưng nó cũng có thể là một lựa chọn gây đau đớn. Chúng tôi hi vọng thông tin này sẽ giúp bạn chuẩn bị cho cơn đau và tận hưởng hình xăm của mình.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *