No Pain, No Gain: The Truth About Finger Tattoo Pain

If a finger tattoo is what you have your mind set on, be prepared for it to hurt. Unfortunately, finger tattoo pain is a given when getting inked on this part of your body. It might be worth the pain, though. After all, fingers are one of the most fashionable and popular places to have a tattoo these days.

Finger tattoos are painful compared to other areas of the body. The fingers have many more nerve endings than other areas, which unfortunately means more pain signals. The skin is also very thin on the fingers, meaning the needle will be penetrating close to the bone. This can cause uncomfortable vibrating sensations while the needle is in motion.

Some people have compared getting tattooed on the fingers as being burned with a hot poker, and others liken it to a sharp sting. Everyone’s pain threshold is different, however, so we can’t really give you a precise answer to this question. What we can tell you, though, is a little bit more about why finger tattoos hurt so much. This may give you a better idea of how much it might hurt. Human hands and fingers contain a lot of different nerves. As our hands are one of the least fatty areas of our bodies and contain less muscle, there is very limited cushioning against the needle.

Also, consider how easy it is to directly feel the bones and knuckles in your fingers. There really isn’t much protection in there at all. Because of this, our fingers, and the nerves and sensors inside, are exposed to the full sensation of the needle .So, if you have a low pain tolerance and are not completely set on a finger tattoo, you might want to consider a different location .If you do decide on a finger tattoo, remember that, while the pain can be difficult to bear, finger tattoos are small. Since small tattoos take less time to complete, you won’t have to put up with the pain for too long.

This is obviously dependent on the design you have decided to go for .A popular product that you may want to consider using is the numbing cream can be used before being tattooed. It will go some way toward reducing finger tattoo pain during the process.

Finger tattoos can be very fashionable and expressive, but they also come with a lot of challenges

[ Vietnamese]

Nếu bạn đang muốn xăm ở ngón tay, hãy chuẩn bị tinh thần cho việc nó sẽ bị tổn thương. Thật không may, bạn sẽ cảm thấy đau khi xăm lên phần này của cơ thể.Tuy nhiên, nó sẽ đáng giá. Xét cho cùng, ngón tay là một trong những vị trí xăm thời trang và phổ biến nhất hiện nay.

Hình xăm ở ngón tay sẽ đau hơn các vùng khác trên cơ thể. Da trên ngón tay cũng rất mỏng, nghĩa là kim sẽ sẽ đâm vào sát xương.. Điều này có thể gây ra cảm giác rung khó chịu khi kim đang chuyển động.

Một số người so sánh việc xăm hình lên ngón tay giống như bị đốt , những người khác laị ví nó như một vết chích nhọn. Tuy nhiên, ngưỡng chịu đựng của mỗi người là khác nhau, vì vậy chúng tôi thực sự không thể đưa ra câu trả lời chính xác cho câu hỏi này. Những gì chúng tôi có thể nói với bạn là giải thích thêm một chút về lý do tại sao hình xăm ở ngón tay lại gây đau đớn đến vậy. Điều này có thể cho bạn ý tưởng tốt hơn về mức độ tổn thương của nó. Bàn tay và ngón tay của con người chứa rất nhiều dây thần kinh khác nhau. Vì bàn tay của chúng ta là một trong những vùng ít mỡ nhất trên cơ thể và chứa ít cơ hơn nên khả năng đệm chống lại kim rất hạn chế.

Ngoài ra hãy cân nhắc việc cảm nhận trực tiếp xương và đốt ngón tay trên ngón tay của bạn đến mức nào. Thực sự không có nhiều sự bảo vệ ở đây. Do đó, các ngón tay của chúng ta cũng như các dây thần kinh và cảm biến bên trong đều tiếp xúc với toàn bộ cảm giác của kim. Vì thế, nếu khả năng chịu đau của bạn thấp và chưa hoàn toàn thích xăm hình trên ngón tay, bạn có thể muốn xem xét một vị trí khác. Nếu bạn quyết định xăm hình ở ngón tay, hãy nhớ rằng, mặc dù cơn đau có thể khó chịu nhưng hình xăm ở ngón tay lại nhỏ. Vì những hình xăm nhỏ mất ít thời gian hơn để hoàn thành nên bạn sẽ không phải chịu đựng cơn đau quá lâu.

Điều này rõ ràng phụ thuộc vào thiết kế mà bạn đã quyết định sử dụng. Một sản phẩm phổ biến mà bạn có thể cân nhắc sử dụng là : loại kem tê sử dụng trước khi xăm . Nó sẽ giúp gỉam đau được phần nào cho bạn.

Hình xăm ở ngón tay có thể rất thời trang và biểu cảm, nhưng chúng cũng đi kèm với rất nhiều thử thách.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *